Hunt, what hunts you.

Hatar när man vill blogga men man vet inte vad man ska skriva.
Så ni får bara två bilder idag.

O.

Tog fram kameran och fotograferade lite bilder på Olivia. Fint blev det.
Nu - träning i Bergshamra.

Kina Grannis.

Jag gör inte mycket jag. Igår efter skolan, igår kväll, inatt, imorse och idag har jag pillat på min nya iPhone. Klippt i sim-kort, laddat hem alla nödvändiga appar, skaffat nya konton på b.l.a. iTunes och spotify och spelat My horse.
Annars har jag lyssnat på Erato, Justin Bieber och Kina Grannis. Den sistnämnda är en ny favorit som går på repeat hela tiden.

Idag är det en sådan lördag som jag kommer spendera i en gymnastikhall i Täby. Eller ikväll kommer jag iallafal att göra det. Men fram tills dess ska jag leka ännu mer med min iPhone och äta ännu mera godis än vad jag redan gjort.
puss ♥

Juste, gjorde någonting galet i skolan igår. Jag kastade min gamla iPhone i väggen.
Efteråt såg den ut som ett dragspel så då ägnade jag hela samhälls- och historialektionen till att plocka isär detn!

Love

 

 

HEJ.

Taggar för träning i detta urusla väder. Hoppas på sol imorgon, man blir automatiskt så glad då.
Älskar att vakna tidiga mornar och hela rummet är ljust för att solen skiner. ♥♥♥

It's time to have the talk.

Dr. M

image description

Har sprungit runt och hoppat i mina svarta kängor idag. Imorgon är dagen med stort D, som jag har längtat!
Igår pluggade jag hos min fina vän Emilia. Vi lyssnade på gammal musik och bakade chokladbollar. Jag satt med näsan i svenska boken hela kvällen för att inte dö fullkomligt på svenska provet jag skrev idag!
Tur att jag gjorde det kan jag säga er, annars hade det gått åt pipsvängen!

 

S.

Idag slog jag i huvudet i en kantig pelare. Fick en bula och ont i huvudet så jag åkte hem från skolan.
Nu sitter jag och försöker plugga, kompis det går bra nu....

Applesnack.

Ni vet den pirriga känslan man kan få i magen? När man är nervös, kär och bara obeskrivligt glad och lycklig?
Jag skäms lite över att säga det.. men den känslan fick jag när jag fick ett sms Tre där det stod att man från och med idag kan förbeställa 4s:en. Men som sagt, jag ska varken tro eller hoppas för mycket om det här med framflyttad julafton.. Men framtiden ser ljus ut jus nu! Jag sitter dessutom och drömmer om att införskaffa en vit iPad. Det vore ju guld att ha både en vit iPhone och en vit iPad. Lite onödigt kanske, men tänk så fint dom skulle passa ihop med varandra. ♥

Update: hihihihi... den e påväg. Eller snart.. på fredag är den min hoppas jag! fina fina iPhone. Gud så glad jag är!

Kitty.

Ikväll ska jag fira att det blivit helg och resterande dagar ska jag slappa.
Have a nice weekend everybody.

Like a star..

Idag har jag på mig en stjärnig skjorta och mina svarta Dr.Martens.

image descriptionimage description

 

 

Jag vill.

Jag vill åka till Thailand och köpa en massa olika drömfångare. Jag vill vara ute på en promenad på landet och titta på kalvar. Jag vill sitta under ett paraply mitt i sommaren och klaga på att det är kallt. Jag vill stå längst uppe på Åreskutan och knäppa på min snowboard. Jag vill stå mitt bland en massa små valpar på en kennel och välja valp som jag ska få ta med hem. Jag vill vara sju år på julaftonskväll och ha ett berg med julklappar framför mig. Jag vill sitta med Amanda på hennes balkong och vissla på snygga killar. Jag vill ha en ny oöppnad skokartong framför mig. Jag vill ha lov. Jag vill stå i duschen precis just nu.

So close.


Notis till mig själv (och ett tips till alla er andra) ta inte några fler powernaps nu när det blivit mörkt ute... Omöjligt att stiga upp, speciellt om du väljer att ta den i sängen... Plus att det är definitivt inte smart att göra det med rött läppstift om du har vita påslakan, örngott och underlaken!(!!)

Nu ska jag plugga den matten som jag skulle göra igår men sket i.

Just paste a smile.

photo: Elina
Fick träffa min vän Elina idag, första gången på jätte länge. Vi myste runt lite bland en massa ekar och fotograferade.
Hon behövde någon som stod framför kameran till något skolarbete så jag var så snäll och ställde upp.
Trots att stå framför kameran kan vara det värsta jag vet, föredrar att stå bakom. Men vad gör man inte för sina vänner?

Ikväll ska jag bara vara själv och kurera mig lite, har inte haft tid med mig själv på senaste
så det ska bli super skönt. Men innan jag kan börja njuta ska jag sätta mig ner och jobba lite matematik.

Kul jul.

Igår hände det omöjliga, min iPhone, spricka?? Det går nog inte att räkna hur många gånger jag tappat min iPhone. Gånger då jag tappat den ner för trappen och den ramlat ner ända till trappens slut, gånger då jag suttit mig på den när den legat i bakfickan och den gången det flög ur min byxficka när jag åkte moppe? De gånger jag faktiskt har slängt den i golvet, väggen eller på grusgångar för att jag blivit arg. Men nu, nu när jag tappar den på altangolvet när jag står helt stilla så spricker hela skärmen.

Nu räknar jag dagarna tills julafton då jag önskat mig en vit iPhone 4S.

E.O

Jag älskar dig.

No matter.

Vet inte vem jag är. Tappade bort mig själv. Nu står jag och låtsas vara någon som liknar den jag var.

skola

294553_187556721318403_129617293779013_409262_860253141_n_large

Set fire to the rain.

Upp och ner, ner och upp. Så har min dag varit. Myror i brallorna och totalt utslagen i soffan. Sprungit tills benen skrek, suttit still och pluggat tills ögonen slöts sig automatiskt. Haft den sämsta hoppträningen samtidigt som jag kände hur tumblingen rockade.

Jag har varit mina egna med- och motsatser idag. Men det är väll bra med lite variation? Imorgon tänkte jag dokumentera hela min dag med hjälp utav min kamera. Efter skolan följer finaste Daniella med mig hem och då ska vi plugga, spela fifa och sova i min sjukt sköna/mysiga/feta/gymma säng. Men nu, en timme matematik! Puss på er.

.

hurts instead.

Titta.

För lite mindre än hundralappen köpte jag denna halsring från Kappahl. Den fungerar perfekt tillsammans med mina skjortor och mina stickade tröjor. Jag köpte ett par nya skor också, men dem tänkte jag visa när jag får ett annat paket som väntas komma till denna vecka.

Var otroligt seg idag på träning och fick inte sådär jätte mycket gjort.. Har iallafall fått egna placeringar i friståendet inför JSM så nu gäller det bara att nöta, nöta och nöta. Föresten, om en månad och två dagar åker jag till London, lycka?

Åker och tränar.

Idag har jag fått en jäkla massa gjort och dagen är inte ens slut än. Sjukt glad tjej idag! SRSLY

Födelsedagsfirande.

Jennie och Emilia åkte nyss hem till sina Mark(c)usar och snart ska jag och Olivia krypa ner i sängen. Järngänget samlades för att äta middag och lite smått fira Olivia som fyller år imorgon (lördag). Vi har suttit vid matbordet i timmar och bara pratat, ätit tacos har vi också gjort med mest har vi nog pratat. Om tio minuter blir min lilla ängel äntligen 15 år och då kan jag minsann inte längre reta henne för att hon är en liten fjortis... Hihi, lite tråkigt tycker jag! Nu slår vi på Trassel och sussar sött bredvid varandra. ♥

three times.

Det finns absolut inget positivt att skriva om den här dagen. Nada.

Dr. Martens

Förutom den otroligt pinsamma faceplanten jag drog imorse har den här dagen varit så otroligt bra jämfört med veckans tidigare dar. Jag skrev ett matteprov som jag fasat för ända sedan jag började 1an, jag tror tillochmed att det gick skapligt bra. Jag knatade ner till Norrtälje Marknad tillsammans med mamma och pappa, där köpte jag godisremmar och en ny, fin, stor drömfångare.

Det bästa med idag var när jag kom hem och det stod ett par åtthåliga Dr. Martens på bordet. Mina, mina, mina (och mammas men hon kan ju drömma om att få använda dem). Åh, dem är så fina så jag ska premiäranvända dom redan imorgon.

Sur på mig själv.

Jag blir så irriterad på mig själv just nu. Vill ni veta varför?
- För att jag stannar uppe hela nätterna.
- För att jag försover mig hela tiden eftersom att jag är uppe hela nätterna.
- För att jag inte lyssnar på mig själv när jag säger att jag måste plugga.
- För att jag bara är så otroligt otaggad på allt just nu och klagar över allt som går att klaga över.


Behöver åka utomlands, Typ nu.

Dear you.

Jag är inte redo att ta tillbaka dig än. Jag vill, men jag kan inte. Inte än. Inte nu.

När jag

När jag har haft en världelös dag som idag brukar jag titta på saker som gör mig glad. Idag tittade jag på den här filmen, en helt random film på mig och Olivia. Men ibland räcker det inte, då sätter jag på något skit program på tvn och sover bort problemet. Så vi får se om jag vaknar pigg och glad senare så jag kan åka in till Norrtälje och titta på när RM-lagen tävlingstränar inför Rikscupen nere i Lund.

Sommaren 2011

Sommaren då jag fyllde sexton:

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? - Ja, jag var i Italien, åkte utan mamma och pappa till Finland, träffade otroligt mycket nytt folk, varit allmänt förvirrad men samtidigt så otroligt glad. Fått både vänskap och drömmar krossade.
Vilka länder besökte du? - Låt mig se.. Jag har varit i Sverige, Finland, Italien.
Är det något du saknade under sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? - Mindre drama. Mer dagar ute i skärgården tillsammans med fina vänner. Mer wakeboard och mer gymnastik.

Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? -  Ska jag vara helt ärlig? Jag och datum? Nej, det struntar vi i. Hela sommaren kommer jag komma ihåg.
Största misstaget? - Inga större misstag här inte!
Har du varit sjuk eller skadat dig? - Nej, inte mer än den vanliga förkylningen.

Bästa köpet? - Definitivt mina JC, mitt nya objektiv till kameran, en plånbok och någonting mer som jag vet att jag alltid säger att det är det bästa jag någonting köpt, fast jag kommer inte ihåg var det var nu..
Sommarens väder? - Helt okej, svensk sommar som sagt!
Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder, mat, tekniska prylar.

Gjorde någonting dig riktigt glad
? - Alla fina stunder tillsammans med mina vänner. Italien framför allt!
Sommarens låt? - Jag kommer!
Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? - Jag var väldigt ledsen under en period efter midsommar, väldigt ledsen. Men när jag har varit glad, då har det inte funnits några bekymmer!

Vad önskar du att du gjort mer
? - badat och åkt båt!
Vad önskar du att du gjort mindre? - Sovit.
Hur tillbringade du midsommarafton? - På dagen var jag tillsammans med min släkt och på kvällen var jag hos Elina med trevligt folk 

Sommarens favoritprogram på tv? - På sommaren ska man vara ute, inte sitta framför TV!
Böcker du läst den här sommaren? - Hehe.. läst?
Största musikaliska upptäckten denna sommar? - jag vet faktiskt inte.. Jag har lyssnat väldigt mycket på gamla godingar!

Något du önskade och fick
? - Fina vänner. Och en ny säng.
Något du önskade dig men inte fick? - En lägenhet i en ny stad.
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet/semestern? - Jag sov, riktigt länge! Sen badade jag hos Theo och partade med sommarglada ungdomar i Norrtälje!


Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? - Bättre väder och ja du, vad vet jag! Det man inte vet, lider man inte av.
Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2011? - Levi's jeanshorts, oversize linne och bikini.
Sommarens hetaste? - Definitivt Nate.
Sommarens bästa tillfälle? - När jag kom hem till Olivia efter att hon varit på Malta i tre veckor. Blev helt skakis och började nästan gråta. Hihi, jag var så glad då.

Chill.

Myser runt med skipbo i vigelsjö tillsammans med Marcus och Emilia.

Olivia.

Här är min lilla bebiskusin, hon heter Olivia och är den bebis som har mest hår utav alla de en månaders bebisar jag sett. Det enda hon gör är att sova, hon sover och ler lite grann. Ibland öppnar hon ögonen och tittar ut på omvärlden, åh hon är så fin. Lille Olivia.
Lika som alla andra "varannan lördag" har jag varit i Täby och tränat (det gick dåligt.). Efter täbyträningen åkte jag till Emilia, jag spöade både hon och Olivia (stora) i spelet diamanten.