training.

Bästa sätt att bli av med träningsvärk är att träna bort den! (Det är en myt, men den peppar mig jämt!)
Så träningsvärken jag fått efter igår ska jag träna bort nu, tillsammans med Elina. Men först ska vi tydligen ta en spruta. Åh herregud. Jag kommer dö. Hatar sprutor. fml.

- a wish - a chance - a change -

Promise to never stop dancing once we start

En gång.

image descriptionimage description
Spelade med andra ord och åt god middag hos Elin i lördags innan vi åkte in till Stockholm för att se på bio. Det blev andra gången för mig som jag såg "En gång i Phuket", men det gjorde absolut ingenting! För jag tyckte den var lika rolig (om inte ännu roligare) denna gång! Har förövrigt levt i min nya stickade tröja från H&M

Vaknade på Väddö imorse, tog mig fort som attan därifrån till Lohärad med bestisfis. Vi tog en långpromenad och låg sedan frusna i hennes säng tills min pappa kom för att hämta mig.

- Min pappa är rätt rolig ibland, speciellt idag när han åkte till Julia på Väddö istället för Olivia i Lohärad för att hämta mig (han antydde att jag klart och tydligt sagt Julia i telefonen, vilket jag inte hade gjort)

.

- Jag tror inte alls det handlar om massa jävla moln och darrande händer utan mer om att man för en gångs skull känner sig mindre ensam.

EMMA

 

Semla.

Våran lärare var så himla gullig idag.
Idag kom han in med en willys kasse och under lektionens gång gav han oss ledtrådar om vad det var, först visade han ett rivjärn, sen en liter mjölk. Vi såg allihopa ut som frågetecken, men sen stod det klart för oss! Vi skulle ju få göra egna semlor. Han är den enda läraren som gillar vår klass på hela Roden, seriöst. Bara det att hans leénde gör ens dag, varje dag och att han alltid frågar hur det går och hur det är gör ju honom till ens favvis på direkten. Lol det låter ju som att jag är kär i honom, det är jag inte, jag lovar.

Är ensam

E sällskapssjuk och pappa lagade inte min favoritmat (gillar inte alls falukorv).

Ska in till Norrtälje och säga hej till mitt favoritgäng snart och köpa mjölk så jag har till min oboy imorgonbitti.

P.s. Om du känner för att sova i svanberga och är bra på matematik slå en pling.

 

girly

Det bästa med att vara tjej är att man kan läsa olika bloggar i flera timmar, lyssna på JB
man kan bläddra i samma tidning hundra gånger, lena ben, man kan kramas med vem man vill,
det finns
mängder med ursäkter för att få åka hem tidigare från skolan, skor, bodylotion, ansiktscreme,
oversize tröjor,
rosa, när man har nytvättat hår och det gör vad du än vill att det ska göra, egopics,
alla nätter man stannat
uppe och gått igenom hela weheartit's innehåll, UGGs, bästa vänner,

- Att det finns lika mycket negativt att vara tjej är en annan femma.

WISE

 

Hei

image description
Har en halvnaken brud på tröjan idag. Hett som tusan.

Bloody sunday

 

Ledsen-CP lycklig

fascinerad

Tänkte typ seriöst ta tag i min blogg nu (satan vad jag kommer få skit för det här om några veckor när jag inte gjort det ändå).
Jag ändrade ju tillochmed lite i designen, håll i hatten för nu går det undan!!!!!

Valentine

Igår började jag skoldagen med att säga "vad är det här för påhitt? jag hatar alla hjärtans dag". Men efter att jag fick sluta direkt efter lunch, tittat på tv och bäddat ner mig under min mysigaste filt, hunnit plugga för att sedan halv tio på kvällen överraska min bästis med american pancakes, levande ljus och mysig musik på, insåg jag att jag gillar alla hjärtans dag. Det är en bra dag, man ska vara snäll och älska varandra varje dag, men det var något speciellt med alla hjärtans dag igår. Allting var bara så fantastiskt bra. Hela tiden.

Ikväll ska jag bara vara med mig själv och titta på GG. Andas och njuta utav livet.
Lyssna på den här förresten

sen i fredags

I fredags hade jag en så underbar morgon, jag låg och drog mig i sängen till tv:n i närmare en timme. Jag fasade över att behöva lämna min favorit plats för att behöva möta det här ---->
Jag drog på mig min päls, virade halsduken ett extra varv och tog mig ut i kylan, till skolan. Där hade jag en idrottslektion och fick sen åka hem.
Jag hängde med Olivia och Emilia under fredagskvällen och natten till lördag. På morgonkvisten blev det fifa (jag vann) och fortsatt prat. Det finns nog ingenting bättre än att umgås med dessa töser, love love love

Runt mitt på dagen åkte jag och Olivia hem till henne. Svennis blev jätte glad över att se oss. Väl hemma hos Olivia gjorde vi ingenting, vi softade, pms:ade och tog sedan ett bad och en dusch, båda två tillsammans.
Spara vatten, duscha tillsammans.

Det var fortfarande jätte kallt ute, men det är så fint när det är snö och solen lyser. Det ser ut som att hela världen glittrar. Vi tog oss iallafall i kragen och bestämde oss för att åka in till stan för att hitta på bus.
Vi trallade runt i våra pälsjackor och frös (olivia, inte jag). Vi köpte biobiljetter till "En gång i Phuket" och godis till det. Filmen var så fruktansvärt rolig och att Peter Magnusson är riktigt snygg gjorde den ännu bättre! Gå och se den.

Morgonen därpå bjuckade jag på en klassisk Svanbergafrukost. Oboy med solrutor och ost. Efter frukost kom mammas släkt för att fira min bror som nyligen fyllt 19år. Så vi åt hemmagjord pizza, bullar och tårta.
Efter gästerna åkt hem, mamma åkt till jobbet och pappa åkt till Gimo för att lämna bror och hans flickvän bäddade jag och Olivia ner oss i min säng (återigen) för att titta på My sister's keeper.
Vi båda två har dragit på oss rätt schyssta förkylningar och Olivia började därför blöda näsblod. btw liksom.
ps. jag har skaffat twitter. @emmaunicorn95 (att ha unicorn med i mina användarnamn är standard, mobba ej.)