LUKTA GOTT

Julklappar anser jag är på tok för överskattat i år, fast jag har ändå varit nere och knallat på kalla vintergator och tittat på typiska julklappar. Jag har köpt en hel del också, dock är 99% till mig själv.. Hehe, kände att jag är värd allt detta skit efter denna stenhårda hösten. Ett exempel är dessa doftpåsar (luktar så fruktansvärt gott så jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!) och det lilla doftljuset. Efter jul ska vi renovera mitt rum och jag längtar så mycket att jag nästan spricker.

Nu ska jag gå ut i garaget och måla klart mitt nya skrivbord och sedan ska jag åka till Olivia, my soulmate.

trött.

Gick ner på stan idag efter skolan, enbart för att köpa julklappar - till mig själv. Hittade jag något? Nej. Stod inne på Spriida med en stor plåtburk som det stod Pain på, tänkte att den kunde vara bra att ha ibland, ett ställe där man kunde slänga ner allting som är för jobbigt att hantera för tillfället och sedan ta upp det igen när man orkar. På torsdag ska jag nog åka själv till Täby C och köpa någonting till mig själv. Älskar att gå runt och strosa i affärer själv.

maybe

Var ju i London.

Vi åkte tidigt på fredagsmorgonen då molnen samt dimman låg otroligt tätt, så det såg ut som att man var i ett snötäckt vinterland när vi nått himlen.
I London var det dimmigt, trist tyckte mamma och moster men jag tyckte det var på tok för ballt, visste inte att en sån tjock dimma kunde existera inne i en storstad. Trodde att det bara var vi bönder som fick uppleva hur det känns att gå i filmjölk. Nåja, jag tog kameran på axeln och vi drog till Vapiano och jag smällde i mig den grymmaste pizzan ever (här snackar vi en calzone med mer än skinka och ost i, tror jag t.o.m. fann en kronärtskocka där i.)
Vårat hotell var ett rå modernt sådant, det var någon japansk fotograf som designat hotellet och överallt satt det konstiga, spårade men så sjukt inspirerande fotografier. En utav höjdpunkterna var när jag skulle duscha och duschen började lysa i alla möjliga färger (kallt vatten=grön lampa, lagomt vatten=blå lampa, på tok för varmt vatten=röd lampa).
Hotellet låg jätte nära London bridge och dess matmarknad. Här fanns alltifrån hela grisar (döda) till små macaroons, jag smakade på allt som gick att smaka på. Dog när jag fick en bit utav Londons bästa brownie i munnen, den smälte direkt och var så där perfekt kladdig. Ville ta med hela ståndet hem, inklusive bagaren dårå.
Ibland kändes det som att det enda vi gjorde var att gå, fick konstiga skavsår utav mina Docs så då åkte conversen på. Hatar förövrigt converse nu förtiden, tycker det ser så slarvigt ut.
Eftersom att jag redan tidigare varit i London så blev den här resan en finslipning, nu känner jag mig bombsäker på tunnelbanesystemet och jag har varit överallt känns det som (självklart har jag verkligen inte varit det, utan kanske har jag besökt en fjärdedel utav staden, eller vad tusan vet jag.. har ingen aning om hur stort London är eller på hur många ställen jag har varit på. Jag hittar dit jag vill hitta och det räcker).
En dag när jag vaknade så kunde man se himlen och det kändes mer som april än november utomhus. Jag gled runt på stan i endast en skjorta, så vi bestämde oss för att åka upp i London eye.
Men det blev dimmigt när vi kom upp, jag klagade dock inte då jag fick ta lite feta bilder. Det här var enda gången på resan som jag var lite bitter över att jag inte tog systemkameran.
Vi åkte till westfield för att titta på lite shopping, det var stort och fint. Mycket folk och mycket affärer. Hittade dessutom världens finaste jacka här ♥♥♥
Även fast det låg höstlöv på marken och alla gator var julpyntade till max gick jag runt och trodde att det var vår, jag levde i någon slags dröm tror jag.
Jag åkte dit för att shoppa, och ja.. det gjorde jag. Lite grann, bl.a. ett par trosor från primark som det står "mighty mouse" på rumpan, det är mina favoriter i nuläget.


(helvete vad jobbigt det här var. Tråkigt för dom som redan sett alla bilder på instagram, roligt för dom som inte gjort det)
Tjillevipp.

erikssonemma@instagram

happiness.

Såhär glad är jag när jag ska till skolan på min lediga dag och plugga till ett prov, samt skriva det. Hihi, hurra för att vara sjuk på de rikiga provdagarna!!

.

Z208627658_large

2-12/11

80620346_1301206_tumblr_lcmatyqiko1qck5zyo1_500_large