AUTUMN.

För exakt ett år sen skrev jag på Facebook "I am in need of shoes". Och det är precis vad jag är just nu. Jag har varit in på Dinsko och hållt i ett par Lace up skor 4 gånger senaste månaden men jag kan inte bestämma mig... Köpa, inte köpa, köpa, inte köpa.
Det finns så mycket fint jag vill handla just nu, Shopping abstines. Och jag sa häromdan att jag har shopping förbud.. Längtar tills London i november.... Nej, nu ska jag gräva ner mig i mina tyska glosor.

COME HOME.

Den här plus en till är påväg hem till mig, från min nya favvo sida Romwe.com.
Jag skulle rekommendera er att titta in där. Hur mycket fint som helst, billigt och fri frakt.
Himmel riket för sådana som mig!

Fristående.



Jag intalade mig själv att jag var odödlig. Jag trodde på det tills motsatsen bevisades.
Idag har jag friståendeträning ute i Bergshamra. Jag är så otaggad på träning som man kan bli, faktum är att jag är otaggad på allt just nu. Vad hände? Häromdan rockade mitt liv.Jag försöker egoboosta mig själv lite genom att lyssna på JB och "fönstershoppa" på olika hemsidor.
Såsom Romwe och Modekungen.

STOP WAR.

Italy.

Justin.

Imorgonbitti börjar jag om på nytt, don't look back - look forward. Om några minuter tar jag en utav de största riskerna jag tagit i hela mitt liv. Jag har verkligen försökt att hålla mig borta från detta för att inte råka bli besatt, beroende eller kär. Never say never drar snart igång här hemma hos mig och jag är livrädd över att jag kommer få bieber fever..

the end.

Tumblr_lpu93bagzy1qfsee9o1_500_large

Italy.

Min lilla knäppgök.. ♥

word.

"Never regret something that once made you smile."

CRAYFISH.

Mini kräftskiva med mina fina vänner igår, onsdag.

- Tänkte bara egoboosta mig själv och säga att jag är så jävla grym just nu.
Såhär framåt, taggad och glad har inte jag känt mig på väldigt länge. Det rockar.

på pälsad.

349:- från Hollies, för att klara av kommande vinter.

Farlig säng.

Jag kan sova i en evighet i min nya säng. Jag vill bara dra ner min rullgardin och sova tills julafton. Idag är sista dagen på sommarlovet. För att det ska bli så enkelt som möjligt att komma upp imorgonbitti sov jag och Olivia till tjugo i två idag. Älskar att sova alldeles för länge, speciellt på dagar som denna. Då man egentligen ska gå upp tidigt.

JAG OCH OLLE.

Jag och min kompis Olivia åkte in till the big town, Norrtälje tidigt imorse. Frusna två tjejer satte sig på ett fik för att prata om allt och ingenting. Ni vet en såndär fika som tar flera timmar. Tråkigt nog har vi umgåts konstant under hela sommarlovet så vi hade ingenting att prata om. Så vi satt där och log. Njöt utav att vi hade varandra.
Eftersom att Norrtälje är finast på sommaren tog vi oss en liten rundvandring för att besöka platser man aldrig annars ser. Vi gick mest runt och njöt utav sommarens sista solstrålar, vi försökte handla secondhand och antika loppisfynd i en liten butik här i vår hamnstad. Det gick inte så bra så vi fortsatte att gå å gå å gå.
Vi gick bland annat in i en djuraffär och tittade på alla djur. Dock fanns det bara fiskar, en söt kanin och två icke söta, en massa fåglar och några tomma hamsterburar. Men fiskarna var så pass fina så det spelade ingen roll att det var tomt. Vi hade det bra ändå.
Det är så konstigt att du och jag kan ha så lika stil, på allt. Kläder, mat, inredning och musik. Vi är så lika, du&jag. ♥

Danske.

Kände mig otroligt misslyckad när jag öppnade min nyinköpta (svindyra) tidning på bussen. Korkad jag är kopplade inte jag att jag höll i en DANSK (svindyr) tidning inne på pressbyrån. Men nu i efterhand inser jag att det inte hade spelat någon roll om det hade varit på svenska. Inspirationen flödar och jag älskar att det snart blir höst!

20110811 20:03

Nu sätter jag på dagens tredje film. Självklart är det Disney. Sedan får vi se om jag får något sällskap eller ej. Fem dagar kvar utav sommarlovet och jag känner redan att hösten sakta men säkert närmar sig. Njut nu. Njut.

Lita.

Hej! Ny termin, ny skola. Om bara några dar drar alltihop igång. Därför startade jag en ny blogg (för ovanlighetens skull..) Tänkte sköta om den här bloggen. Få den att bli bra. Eller ja.. Läsbar. See you.